Ставки на футбол в 1xbet

В 1xbet можете да залагате на футболни мачове от различни лиги и турнири. Футболните залози предлагат широк спектър от възможности, като ви се предлагат различни видове залози за различни аспекти на мачовете. Ето някои от популярните видове футболни залози, които можете да поставите в 1xBet:

 1. Изход от мача (1Х2): Това е стандартен залог за победа или равенство на един отбор. „1“ означава победа за домакините, „2“ означава победа за гостите, а „Х“ означава равенство.
 2. Хендикап: Хендикапът се залага като положително или отрицателно число. Например, ако заложите на отбор с хендикап (-1), това означава, че отборът трябва да спечели с два или повече гола.
 3. Общо (общ брой голове): В този случай, ако не сте отбелязали нито един гол, не можете да го отбележите: Тук залагате на общия брой голове в мача. Може да бъде както за общия брой голове на отборите, така и за броя на головете в едно полувреме.
 4. Двоен шанс: Тук залагате на два от трите възможни резултата: победа на домакините и равенство, победа на гостите и равенство, победа на домакините и победа на гостите.
 5. И двата отбора да отбележат (BTTS): Залагате на това и двата отбора да отбележат гол.
 6. Резултат през първото полувреме: Тук залагате на резултата през първото полувреме на мача.
 7. Резултат през второто полувреме: Тук залагате на резултата през второто полувреме на мача.
 8. Победител в турнира: Заложете на отбора, който според вас ще спечели турнира.
 9. Топ стрелец: Заложете на играча, който ще отбележи най-много голове.
 10. Директен залог (Победител в мача и Общо голове): Залог за победа на отбора и общ брой голове.
 11. Специални залози: Това могат да бъдат залози за конкретни събития в мача, като например брой корнери, картони, резултат в определено полувреме и други събития.

Освен това в 1xBet има възможност да залагате и на мачове на живо в режим на живо, да следите играта и да реагирате на промените в ситуацията на терена.

Важно е да запомните, че когато залагате на футбол, както и при всеки друг спорт, е полезно да анализирате статистиката на отборите, моментната форма, съставите, контузиите и други фактори, които могат да повлияят на изхода на мача.

Футболни залози на живо в 1xbet

Футболните залози на живо, познати още като залози на живо, предлагат на играчите възможността да залагат на събитията в даден мач, докато той тече. В 1xBet това е популярен и вълнуващ начин за залагане на футболни мачове. Ето как работи той:

 1. Изберете спортно събитие: Отидете в раздел На живо на официалния сайт на 1xBet. Ще видите списък с актуални спортни събития, включително футболни мачове, които се провеждат в момента.
 2. Изберете мач: Изберете мача, на който искате да заложите. Кликнете върху името на мача, за да отворите подробната страница на събитието.
 3. Направете залог: На страницата на мача ще видите текущите коефициенти за различните видове залози. Това могат да бъдат стандартни залози, като например за резултат от мача или общ резултат, както и специални залози, като например за следващ гол или ъглов удар. Изберете желания залог, кликнете върху коефициента и той автоматично ще бъде добавен към фиша за залози (пула за залози) в дясната част на екрана.
 4. Потвърждаване на залога: След като изберете залога, отидете на талона за залози, където можете да въведете сумата на залога и да видите потенциалните печалби. След като сте направили това, кликнете върху бутона „Направете залог“.
 5. Проследяване на играта: След като направите залога си, можете да проследите хода на мача и да видите как се променят коефициентите в реално време. Ако искате да промените залога си по време на мача, можете да го направите в съответния раздел.
 6. Вземете печалбата си: Ако залогът Ви е успешен, ще получите печалбата си в профила си.

Залозите на живо ви позволяват да реагирате на текущата ситуация на терена, а също така ви позволяват да използвате знанията и аналитичните си умения, за да вземате по-информирани решения за залагане.

Добавить комментарий